Advies op maat

Paleis van Justitie Leeuwarden, Leeuwarden

Opdrachtgever
Rijksgebouwendienst te Groningen

Projectstatus
Achterbouw opgeleverd: 2006
Monument opgeleverd: eind 2012

Architect
Renovatie achterbouw: Rijksgebouwendienst Arnhem
Renovatie monument: Bakers Architecten BNA BV te Utrecht

Projectomvang
Ca. 1.700 m² bvo renovatie achterbouw
Ca. 5.400 m² bvo renovatie monument

Werkzaamheden
Ontwerp, bestek en uitvoeringsbegeleiding

Discipline
- Werktuigbouwkundige installaties
- Elektrotechnische installaties
- Liftinstallaties
- Brandveiligheidsinstallaties

Projectomschrijving

Renovatie Palies van Justitie te Leeuwarden in 2 fasen, respectievelijk renovatie achterbouw en monument.

Het te renoveren bouwdeel heeft een kantoorfunctie, hier zijn de complete installaties vervangen. Het paleis bestaat uit een monumentaal pand met 4 bouw-lagen dat wordt gebruikt als rechtbank.
Hier zijn nieuwe zittingzalen en raad-kamers aan toegevoegd en de entree is vernieuwd. Dit heeft directe gevolgen voor alle aanwezige gebouwgebonden en gebruikers- installaties van het Hof.

 

Het laatste nieuws
2014-09-08: WHR wordt Technion: Lees meer...

2014-07-03: Tevreden bewoners, gezond personeel en verdienen aan energie?: Lees meer...

2014-05-14: Ontwerp nieuwe Roosevelthuis / Hydepark gepresenteerd: Lees meer...

2014-04-17: Verbeterd ventilatiesysteem UB Groningen: Lees meer...

2014-04-09: 17 juni 2014 Gouda Seminar: Lees meer...

Archief nieuwsitems

twitter linkedin facebook Contact opnemen met WHR